ZOEKEN:
Mijn Bibliotheek
De Bibliotheek Amstelland
Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten, dat is wat de Amstellandse kinderjuryleden de afgelopen bijeenkomst hebben gedaan. In groepjes hebben de kinderen elkaar enthousiast gemaakt voor de boeken die ze gelezen hebben. Dit hebben ze gedaan door middel van een leuk vragenspel, er is een heleboel besproken! Bekijk het filmpje voor een korte impressie.

Broodje rat is een van de favoriete boeken. Een spannend boek waar je af en toe ook lekker bij kan griezelen! Wil je het boek zelf ook lezen, kijk dan hier in onze catalogus of het boek aanwezig is. Je kunt hem natuurlijk altijd reserveren.

We hebben ook onthuld welke auteur naar de slotbijeenkomst komt….. Joshua Douglas! Zijn boek De vreselijke tweeling staat ook op de lijst van de kinderjury. Dus dit boek gaat zeker nog gelezen worden denken we!

 
Week van het Luisterboek 2016

banner cadeau_bibliothee_luisterboek2016

 
24/7 online verlengen, reserveren en meer...

wise afbeeeldingMet de Bibliotheek Wise app kunt u in één oogopslag zien welke materialen u en uw familieleden nog thuis hebben. In kleur wordt aangegeven wanneer de uitleentermijn verloopt. Ook kunnen materialen direct worden verlengd en gereserveerd. Op de eigen website van de Bibliotheek Wise App leest u alles over de mogelijkheden en voordelen van deze app. Onder andere hoe u meerdere passen aan elkaar kunt koppelen, zodat er nog slechts éénmaal ingelogd hoeft te worden. Handig toch? 

Lees meer over de Bibliotheek Wise App 

 
Zonder stress weer aan het werk
Contact Anton Furnée   

Voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. De plicht roept. De camping wordt ingewisseld voor kantoor, de zomerjurkjes en korte broeken voor het tenue de ville, de krijtstreep en het mantelpak. Naast Nieuwjaarsdag is de eerste werkdag het uitgelezen moment om een start te maken met het verwezenlijken van goede voornemens. Het ideale moment om met een opgeruimd gemoed aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

 
De LuisterBieb is vernieuwd

luisterbieb logoDe LuisterBieb is de app voor Luisterboeken van de Bibliotheek. Met honderden luisterboeken in vele genres, zowel voor studie als ontspanning. De luisterboeken zijn altijd en overal offline te beluisteren. Er is een speciale selectie 'Luisteren voor je Lijst' voor school.

Nieuw
Op veler verzoek is aan de nieuwe LuisterBieb een geavanceerde slaaptimer toegevoegd. Handig voor wie in bed wil luisteren. Daarnaast is er een onderscheid aangebracht tussen leden en niet-leden van de Bibliotheek.

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 116
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner