ZOEKEN:
Mijn Bibliotheek
De Bibliotheek Amstelland
Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten, dat is wat de Amstellandse kinderjuryleden de afgelopen bijeenkomst hebben gedaan. In groepjes hebben de kinderen elkaar enthousiast gemaakt voor de boeken die ze gelezen hebben. Dit hebben ze gedaan door middel van een leuk vragenspel, er is een heleboel besproken! Bekijk het filmpje voor een korte impressie.

Broodje rat is een van de favoriete boeken. Een spannend boek waar je af en toe ook lekker bij kan griezelen! Wil je het boek zelf ook lezen, kijk dan hier in onze catalogus of het boek aanwezig is. Je kunt hem natuurlijk altijd reserveren.

We hebben ook onthuld welke auteur naar de slotbijeenkomst komt….. Joshua Douglas! Zijn boek De vreselijke tweeling staat ook op de lijst van de kinderjury. Dus dit boek gaat zeker nog gelezen worden denken we!

 
Extra boekverkoop voor kinderen

stapelIn het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 juli is er tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Amstelland (Stadsplein Amstelveen) een extra grote verkoop van kinderboeken die uit de collectie gaan.
Van Kleuterboeken tot A -boeken, tot B-boeken tot C- boeken, voor iedere leeftijd wat wils. 
De prijs is € 1, - per stuk & OP = OP.
Ideaal voor op vakantie; geen zorgen over mogelijk achtergebleven boeken in het vakantiehuisje in Frankrijk of nat geregende boeken door lekkage in een tent!

 
Zonder stress weer aan het werk
Contact Anton Furnée   

Voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. De plicht roept. De camping wordt ingewisseld voor kantoor, de zomerjurkjes en korte broeken voor het tenue de ville, de krijtstreep en het mantelpak. Naast Nieuwjaarsdag is de eerste werkdag het uitgelezen moment om een start te maken met het verwezenlijken van goede voornemens. Het ideale moment om met een opgeruimd gemoed aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

 
Liefde en andere geheimen / Sarah Challis
Contact Joke van der Meer   

Zin om gLiefde en andere geheimenewoon een lekker boek te lezen over de relatie tussen moeder en dochter, moederschap en geheimen, dan is "Liefde en andere geheimen" een geschikt boek. Speciaal voor onze vrouwelijke lezers die wel in zijn voor wat romantiek.  

Florence heeft haar moeder Jane nooit kunnen vergeven dat ze, als gevolg van Janes eerste en enige one-night-stand, een ongelukje was. Als tienermoeder heeft Jane moeten vechten om haar baby te mogen houden, maar Florence wil die verhalen niet horen. Florence heeft haar zwangerschap zorgvuldig gepland, maar als haar zoontje geboren wordt , zet het haar wereld behoorlijk op zijn kop.

 
VakantieBieb compleet
Contact Victor van Honk   

Vakantiebieb boybeachOf je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Vanaf vandaag 1 juli zijn daar nog romans, tijdschriften en taalgidsen aan toegevoegd. Laat de vakantie dus maar beginnen. Download de VakantieBieb direct op je tablet of mobiel. Prettige vakantie!

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 104
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner