ZOEKEN:
Mijn Bibliotheek
De Bibliotheek Amstelland
Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten, dat is wat de Amstellandse kinderjuryleden de afgelopen bijeenkomst hebben gedaan. In groepjes hebben de kinderen elkaar enthousiast gemaakt voor de boeken die ze gelezen hebben. Dit hebben ze gedaan door middel van een leuk vragenspel, er is een heleboel besproken! Bekijk het filmpje voor een korte impressie.

Broodje rat is een van de favoriete boeken. Een spannend boek waar je af en toe ook lekker bij kan griezelen! Wil je het boek zelf ook lezen, kijk dan hier in onze catalogus of het boek aanwezig is. Je kunt hem natuurlijk altijd reserveren.

We hebben ook onthuld welke auteur naar de slotbijeenkomst komt….. Joshua Douglas! Zijn boek De vreselijke tweeling staat ook op de lijst van de kinderjury. Dus dit boek gaat zeker nog gelezen worden denken we!

 
Het luistergeschenk van Hugo Borst

11081144 867401869965630 6484618939837777913 n

Cadeau van de Bibliotheek in de Week van het Luisterboek: 'Zo, Louis', een unieke terugblik op het bronzen WK van Louis van Gaal door Hugo Borst. Gratis te downloaden of te streamen...

 
Zonder stress weer aan het werk
Contact Anton Furnée   

Voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. De plicht roept. De camping wordt ingewisseld voor kantoor, de zomerjurkjes en korte broeken voor het tenue de ville, de krijtstreep en het mantelpak. Naast Nieuwjaarsdag is de eerste werkdag het uitgelezen moment om een start te maken met het verwezenlijken van goede voornemens. Het ideale moment om met een opgeruimd gemoed aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

 
Mega-schaakbattle op Stadsplein
Contact Niek Verweij   

timmanDe intellectuele sport schaken wordt in ons Amstelland zeer veel, én heel goed gespeeld (*).

Op zaterdag 30 mei is er een bijzonder en groots buiten-schaakevenement op het Stadsplein,  precies voor de ingang van de bibliotheek. De iconen Jan Timman en Hans Böhm komen simultaan spelen, op een groot aantal kolossale borden. Het zal er prachtig uitzien vanuit ons panoramaraam op vestiging Stadsplein.

Bereid je al vast voor! In onze collectie vind je veel boeken over schaakregels, -studie, -verdieping, -achtergronden, -verhalen, etc etc. Zoek bijvoorbeeld hier of hier.

 
Bekijk het nieuwe zomerprogramma

zomerprogramma2015 banner

We hebben weer een mooie mix aan activiteiten in de zomermaanden.

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 100
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner