ZOEKEN:
Mijn Bibliotheek
De Bibliotheek Amstelland
Grote belangstelling voor Dieuwertje Blok
Contact Hiske Deinema   

 Dieuwertje2Het was weer volle bak afgelopen zondag in de bibliotheek Stadsplein tijdens het Voorleestournee met Dieuwertje Blok. De presentatrice van het Sinterklaasjournaal was dit jaar niet alleen te zien op televisie, maar ook bij ons in de bibliotheek! Ze kwam Sinterklaasverhalen voorlezen en liedjes zingen, Deze ochtend was speciaal georganiseerd voor vaders en hun kinderen. Na afloop kregen kinderen een handtekening van Dieuwertje en konden de vaders genieten van een kop koffie met wat lekkers van Café Venstra.

In Nederland leest in 65% van de gezinnen de..

 
Zonder stress weer aan het werk
Contact Anton Furnée   

Voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. De plicht roept. De camping wordt ingewisseld voor kantoor, de zomerjurkjes en korte broeken voor het tenue de ville, de krijtstreep en het mantelpak. Naast Nieuwjaarsdag is de eerste werkdag het uitgelezen moment om een start te maken met het verwezenlijken van goede voornemens. Het ideale moment om met een opgeruimd gemoed aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

 
NS Publieksprijs 2014

468x60 nsprijs2014

 
Spinder : voor kinderen die van spinnen, vlinders en geheimen houden !
Contact Cissy van den Broek   

Ben jij zo`n kind dat vol belangstelling kan kijken naar kleine diertjes zoals rupsen, hommels, slakken, duizendpoten en sprinkhanen of krijg je al jeuk wanneer je er alleen aan denkt. Hoe dan ook, de hoofdpersoon van dit boek, Hidde, weet alles van insecten. Dat komt omdat hij eigenlijk geen vrienden heeft. Zijn vriendjes zijn de insecten. Hij kan je er alles over vertellen,  bijv. over hoe rupsen vlinders worden, hij weet zelfs roze vlinders te kweken. Het boek heeft daarom de Jan Wolkers prijs gekregen (beste Nederlandse boek over de natuur) en de Gouden Griffel 2013.

 

Het boek is..

 
Meer recente e-book titels
Contact Victor van Honk   

ebook recentDe Bibliotheek Amstelland beschikt over steeds meer recente e-booktoptitels, die wij aan onze leden kunnen uitlenen. Dit is het gevolg van speciale afspraken die zijn gemaakt met uitgevers. Wij verwachten de collectie van 7.000 e-books nog flink te kunnen laten groeien, vooral met bestsellers en recente titels.

Een greep uit het nieuwe aanbod:

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 89
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner