ZOEKEN:
Mijn Bibliotheek
De Bibliotheek Amstelland
Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten, dat is wat de Amstellandse kinderjuryleden de afgelopen bijeenkomst hebben gedaan. In groepjes hebben de kinderen elkaar enthousiast gemaakt voor de boeken die ze gelezen hebben. Dit hebben ze gedaan door middel van een leuk vragenspel, er is een heleboel besproken! Bekijk het filmpje voor een korte impressie.

Broodje rat is een van de favoriete boeken. Een spannend boek waar je af en toe ook lekker bij kan griezelen! Wil je het boek zelf ook lezen, kijk dan hier in onze catalogus of het boek aanwezig is. Je kunt hem natuurlijk altijd reserveren.

We hebben ook onthuld welke auteur naar de slotbijeenkomst komt….. Joshua Douglas! Zijn boek De vreselijke tweeling staat ook op de lijst van de kinderjury. Dus dit boek gaat zeker nog gelezen worden denken we!

 
Klanten van de bibliotheek kiezen Apple
Contact Niek Verweij   

ipadAcht jaar geleden alweer, in 2007, heeft Apple de wereld enorm en voorgoed veranderd met de introductie van de iPhone. Sindsdien was Apple lang absolute leider van de smartphonemarkt, en werd daardoor zelfs het grootste bedrijf op aarde (gemeten naar beurswaarde). Inmiddels heeft Google met besturingssysteem Android alweer een paar jaar een groter marktaandeel, en is Samsung op de smartphonemarkt nu de grootste.

De klanten van onze Amstelland bibliotheken blijven echter onvervalste Apple-aanhangers. Onderzoek wijst uit dat meer dan 90% iOS van Apple verkiest boven Android. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze iPad-workshops erg populair zijn. De volgende is na de vakanties, op vrijdag 28 augustus.

 
Zomeractie 3=4
Contact Victor van Honk   

3=4 v2 Extra lang lenen. 3=4 geldt voor uitleningen vanaf vandaag 1 juli tot en met 31 augustus. Met deze actie leent u het materiaal waar standaard drie weken leentermijn op zit nu voor VIER weken. Deze vierde week is een cadeautje van de Bibliotheek Amstelland voor onze leden. Alvast prettige vakantie en veel leesplezier!

 
Zonder stress weer aan het werk
Contact Anton Furnée   

Voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. De plicht roept. De camping wordt ingewisseld voor kantoor, de zomerjurkjes en korte broeken voor het tenue de ville, de krijtstreep en het mantelpak. Naast Nieuwjaarsdag is de eerste werkdag het uitgelezen moment om een start te maken met het verwezenlijken van goede voornemens. Het ideale moment om met een opgeruimd gemoed aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

 
VakantieBieb compleet
Contact Victor van Honk   

Vakantiebieb boybeachOf je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Vanaf vandaag 1 juli zijn daar nog romans, tijdschriften en taalgidsen aan toegevoegd. Laat de vakantie dus maar beginnen. Download de VakantieBieb direct op je tablet of mobiel. Prettige vakantie!

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 102
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner