ZOEKEN:
Mijn Bibliotheek
De Bibliotheek Amstelland
Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten tijdens de Amstellandse Kinderjury.

Boekdaten, dat is wat de Amstellandse kinderjuryleden de afgelopen bijeenkomst hebben gedaan. In groepjes hebben de kinderen elkaar enthousiast gemaakt voor de boeken die ze gelezen hebben. Dit hebben ze gedaan door middel van een leuk vragenspel, er is een heleboel besproken! Bekijk het filmpje voor een korte impressie.

Broodje rat is een van de favoriete boeken. Een spannend boek waar je af en toe ook lekker bij kan griezelen! Wil je het boek zelf ook lezen, kijk dan hier in onze catalogus of het boek aanwezig is. Je kunt hem natuurlijk altijd reserveren.

We hebben ook onthuld welke auteur naar de slotbijeenkomst komt….. Joshua Douglas! Zijn boek De vreselijke tweeling staat ook op de lijst van de kinderjury. Dus dit boek gaat zeker nog gelezen worden denken we!

 
In de Bieb luisteren naar de nieuwe Adele
Contact Harald Ebes   

adeleHeb je geen cd speler, omdat je al jaren alle muziek beluistert via Spotify? Dan baal je misschien omdat je het nieuwe album van Adele niet kunt beluisteren. Het album ‘25’  zou immers momenteel op geen enkele streamingdienst worden aangeboden. Maar dat is niet waar! Kom maar naar de Bibliotheek en neem plaats in een Sonic Chair. Daarin kan je ‘25’ gewoon digitaal beluisteren via Muziekwebluister.

 
Extra boekverkoop voor kinderen

stapelIn het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 juli is er tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Amstelland (Stadsplein Amstelveen) een extra grote verkoop van kinderboeken die uit de collectie gaan.
Van Kleuterboeken tot A -boeken, tot B-boeken tot C- boeken, voor iedere leeftijd wat wils. 
De prijs is € 1, - per stuk & OP = OP.
Ideaal voor op vakantie; geen zorgen over mogelijk achtergebleven boeken in het vakantiehuisje in Frankrijk of nat geregende boeken door lekkage in een tent!

 
Zonder stress weer aan het werk
Contact Anton Furnée   

Voor veel mensen is de vakantie weer voorbij. De plicht roept. De camping wordt ingewisseld voor kantoor, de zomerjurkjes en korte broeken voor het tenue de ville, de krijtstreep en het mantelpak. Naast Nieuwjaarsdag is de eerste werkdag het uitgelezen moment om een start te maken met het verwezenlijken van goede voornemens. Het ideale moment om met een opgeruimd gemoed aan het werk te gaan en aan het werk te blijven.

 
Spreekuur Digitale Diensten

Spreekuur digiElke donderdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.30 uur is het spreekuur digitale diensten. Voor iedereen die hulp kan gebruiken of vragen heeft over bijvoorbeeld het lenen van e-books, het online reserveren of over het gebruik van de diverse Bibliotheek Apps. Tijdens dit spreekuur kan men vragen stellen als: op welke apparaten kan ik e-books van de Bibliotheek lezen? Hoe kan ik e-mailen via mijn tablet? Kan ik boeken verlengen via mijn smartphone? Wat zijn handige of leuke (bibliotheek) Apps? Hoe moet ik een Skype account maken? Enzovoort.

 
<< Start < < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > > Einde >>

Pagina 1 van 109
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner